19:00

Norrtulls SK

Referat: ESK Bandy - Norrtulls SK

Vilken storm, denna match måste vara den blåsigaste match vi spelat på många många år... men det var nog tur att det blåste för annars hade planen vart full med snö och totalt ospelbar, nu blåste snön bort i ena änden av planen så det gick rätt hyffsat ändå.

Vi fick börja med motvind i första halvlek, man var lite orolig att vi skulle få jobbigt att ta oss över halva planen i vinden och att Norrtull skulle kunna komma med fart mot vårt mål, men av det blev det inget. Motståndarna kom knappt över halvaplan tackvare att vi stressade dem tidigt. Halvtidsreslutatet skrevs till 7-0

I andra halvlek lyckas vi inte riktigt dra nytta av medvinden. Dels har ju matchen sedan länge avgjord så vi är inte redo att ta jobbet att åka ner och hämta boll men dessutom har snöfallet tilltagit så det är lite mer svårspelat.
Bollarna fortsätter ändå trilla in i jämn takt och Norrtull skapar inget förutom en chans i slutet av matchen som Mackan avvärger utan större besvär.
Seger med 14-0 var i underkant, i en match med normala förhållanden blir siffrorna än större.

Bäst för dagen var Daniel Wisborg med sina 6 baljor, j..ar vad han orkar åka skridskor!!